Jalkapallo harrastusta järjestää Haapamäen Pallopojat, HPP.

Mukana olevien alle 16-vuotiaiden lasten jäsenmaksu on 5 €.

Maksakaa seuran tilille FI9250280940003053.

Eräpäivä 30.4.2012

Kesän piirisarjaan osallistuvien tulee maksaa jalkapallon lisenssimaksu 25 € ja vakuutus 3 € ellei ole kilpaurheilun kattavaa omaa vakuutusta. Piirisarjassa pelataan 2003 syntyneiden poikien sarjaa ja mukana olevien pelaajien syntymävuoden olisi hyvä olla 2002, 2003 tai 2004. Tätä nuoremmat alkavat jäämään jalkoihin, harjoituksissa saa olla mukana. Sarjassa pelaavilla on oltava lisenssi maksettuna vuorokautta ennen pelin alkua eli 9.5.2012 eräpäivä. Jos lisenssiä ei ole, ei saa pelata sekä seuraa sakotetaan, jos on päästänyt pelaamaan lisenssittömän pelaajan.

Turnauksissa pakolliset varusteet ovat nappulakengät ja säärisuojat. Seura hommaa uusille pelaajille shortsit ja sukat (pelipaidat tietty kans).

Ohjeet lisenssin maksuun:

- kirjoita google-hakuun palloverkko ja valitse klikkaamalla palloverkko kohtaa

- lue ohjeita lisenssin valitsemisesta

- klikkaa keskeltä alhaalta kirjaudu palloverkkoon

- klikkaa uusi pelaaja TAI vanhat pelaajat kirjaudu palloverkkoon, käytä alla olevaa ID:tä ja jos olet unohtanut salasanan; kirjaa ID ja paina salasana hukassa, lähettää ilmoittamaasi sähköpostiin uuden salasanan (minäkin tein näin)

 

 - vanhat pelaajat valitsee osta pelipassa/vakuutus, tarkasta omat tiedot, seuraava, laji ja seura tiedot ovat oikein, seuraava, lisää koriin pelipassi, lisää koriin vakuutus (ellei ole kilpailu toiminnan kattavaa omaa vakuutusta), tarkasta tiedot, laita täppä hyväksy, paina hyväksy, verkkomaksuna onnistuu Nordea, Sampo ja OP, jos olet muun pankin asiakas paina lasku, saat laskun tulostettua tai auki niin voit maksaa oman verkkopankin tai pankin tiskillä

- uudet pelaajat kirjoita pelaajan henkilötiedot, seuraava, tee laji valinta jalkapallo, tee seuravalinta Haapamäen pallopojat, seuraava, osta pelipassa/vakuutus, tarkasta omat tiedot, seuraava, laji ja seura tiedot ovat oikein, seuraava, lisää koriin pelipassi, lisää koriin vakuutus (ellei ole kilpailu toiminnan kattavaa omaa vakuutusta), tarkasta tiedot, laita täppä hyväksy, paina hyväksy, verkkomaksuna onnistuu Nordea, Sampo ja OP, jos olet muun pankin asiakas paina lasku, saat laskun tulostettua tai auki niin voit maksaa oman verkkopankin tai pankin tiskillä

Uusien pelaajien kohdalla voi olla virheitä, kun en itse sitä päässyt kokeilemaan. Soitelkaa, jos tulee ongelmia. Pääosin virka-aikana matkapuhelin 0299444402 (tulee myös tekstari), oma numero 0505699405 (jossa on virka-aikana soiton siirto em numeroon eli testarit tulee perille vain iltaisin ja viikon loppuisin).

T: Pete